FAQ

Wat versta je onder introvert?

Dat wil niet noodzakelijk zeggen dat je verlegen bent. Voor mij betekent dat, dat je vooral naar binnen gekeerd bent en dat het je bijvoorbeeld veel energie kost om je in een onbekende groep te profileren. Dat betekent dat je er geen nood aan hebt om omringd te zijn door veel mensen om je goed te voelen.

Hoe weet ik of jij de juiste persoon bent om mij te helpen?

Dat weet je natuurlijk niet alleen door even mijn website te lezen of mijn nieuwsbrief te ontvangen. Je kan alvast al eens de bingo invullen om te zien of het bingo is. En tenslotte spreken we ook af in een gratis kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen en om te zien of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Hoe kan ik een gratis kennismakingsgesprek aanvragen?

Dat kan je heel eenvoudig door op deze link te klikken

Hoeveel kost een traject?

Dat kan ik je op dit moment niet vertellen. Het is belangrijk om elkaar eerst te spreken tijdens het kennismakingsgesprek en te bekijken wat je nodig hebt. Pas daarna kan ik je een gepast aanbod doen.

Waar vindt het kennismakingsgesprek plaats?

Het kennismakingsgesprek kan zowel ter plaatse bij mij zijn of via een online gesprek.

Is het mogelijk dat mijn werkgever de opleiding betaalt?

Dat is zeker mogelijk. De folder Voordelen voor bedrijven’ geeft nog eens een volledig overzicht van alle voordelen voor jouw bedrijf. Zij hebben er natuurlijk ook baat bij dat jij sterk in je schoenen staat en uit de schaduw treedt. Bovendien kunnen zij zelf in bepaalde gevallen ook nog een deel recupereren. Klik hier voor meer info.

Wat als ik de stap niet durf zetten?

Dat snap ik perfect. Aan jezelf werken kost best wel wat moed. En verandering roept altijd een beetje weerstand op. Dat is ook de reden dat ik met een gratis kennismakingsgesprek werk. Tijdens dit gesprek kunnen we voelen of er een klik is tussen ons en kan ik je ook eerlijk zeggen of ik jou kan helpen.

Gratis kennismakingsgesprek

Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen, bekijken we waar je tegenaan loopt en of ik de juiste persoon ben om je daar mee te helpen

Getuigenissen

Wil je weten hoe het was om met mij samen te werken? Check dan zeker eens de getuigenissen.

Aanbod

Wil je graag weten hoe wij samen aan de slag kunnen?