Wie ben ik?

fotoJessica

Jessica: coach die volop inzet op de preventie van burn-out

Een coach die volop inzet op de preventie van burn-out

Mijn naam is Jessica De Waele. Ik ben handelsingenieur met een bijkomende opleiding Master in KMO management. Tijdens mijn 15 jaar werkervaring heb ik voornamelijk in een tweetalige projectcontext (Nederlands/Frans) gewerkt en gedurende bijna 10 jaar verschillende teams aangestuurd zowel als projectmanager als teamcoördinator. Ik haalde hier het meeste energie en voldoening uit het werken met mensen en door coaching het beste in hen naar boven halen. Mijn motto is: de juiste mens op de juiste plaats.

Na 15 jaar en op het randje van een burn-out te hebben gestaan, heb ik besloten om mijn hart en mijn dromen te volgen en verder te werken vanuit mijn eigen sterktes. Ik volgde een aantal extra vormingen tot coach en school me nog steeds bij. Door de combinatie van mijn opleiding, mijn leidinggevende ervaring, mijn ervaring als werkende moeder en de opleiding tot coach vind je  in mij een gesprekspartner die begrijpt met welke problemen en hindernissen je dagdagelijks worstelt en hoe we hier op een professionele manier mee aan de slag kunnen. De veranderingen die je op die manier kan realiseren op korte termijn en de energieboost die dit je zal geven zullen je leven voorgoed veranderen.

Via de verschillende groei- en begeleidingstrajecten die ik samenstel in functie van het bedrijf, zorg ik ervoor dat mensen zichzelf en elkaar beter leren  kennen en begrijpen. Zo werk je niet alleen aan de preventie van burn-out binnen je bedrijf maar werk je ook aan het succes van je bedrijf op lange termijn!

Bovendien heb ik ook een extra specialisatie gevolgd voor hoog sensitieve personen (HSP). Ik leer mensen dat dit geen ziekte of afwijking is maar een eigenschap die je kan leren inzetten als sterkte. Ik begeleid ook mensen bij het werken aan hun assertiviteit. Wat vaker nee zeggen of eenvoudigweg hun eigen gedacht, maakt zowel het privé als professioneel leven veel aangenamer.

Omdat je met 2 meer weet dan alleen, werk ik voor de grotere projecten ook samen met een vast team van professionelen die dezelfde kwaliteit nastreven als ikzelf.

Enkele kernwoorden die mij typeren zijn empathie, discipline, behoedzaamheid, harmonie en aanmoediging.

 


” Tijdens de oefeningen gedurende onze opleiding Life Coaching ervaarde ik jou als een coach waar ik mij volledig op mijn gemak bij voelde, ik voelde me begrepen.

Je straalde een correct evenwicht uit  tussen bittere ernst en verrassende humor, voorzichtig en toch raak ! Iemand die stap voor stap en vooral  structureel doordacht te werk gaat !  ” (Feedback collega-coach)


Wil je graag tips ontvangen of op de hoogte zijn van mijn laatste workshops? Laat dan hier je gegevens na.

Nieuwsbrief

shutterstock_154572359-compressed

Your Name (required)

Your Email (required)